KOERIERSDIENSTEN

Wat uw vraag ook is, wij staan altijd voor u klaar.
Voor BK Logistics is het vanzelfsprekend dat uw vracht volgens afspraak, vliegensvlug en met uitstekende service wordt vervoerd. 
Wat de vraag ook is en wanneer de vraag ook wordt gesteld, elk uur van de dag staan we voor u klaar. Met de grootste zorgvuldigheid, integriteit en professionaliteit halen wij uw vracht op en leveren het direct op de plaats van bestemming af. Precies zoals u dat mag verwachten van BK Logistics. 

Vooraf gepland transport of een spoedopdracht: BK Logistics levert volgens afspraak met service die niets te wensen overlaat.

PAKKETDIENSTEN

BK Logistics is uw specialist in het snel en veilig bezorgen van uw pakketten.
Het betrouwbare en professionele team doet alles om uw pakket veilig en razendsnel op de plaats van bestemming af te leveren. Wij laten niets aan het toeval over, we houden alles in eigen hand en leveren de service die u wenst.

Wij zien onze chauffeurs als het visitekaartje van uw bedrijf, daarom voldoen zij allemaal aan de door BK Logistics gestelde eisen:

  • Representatief in de kleding van de opdrachtgever

  • In bezit van een bedrijfspas van de opdrachtgever

  • Beheersing van de Nederlandse taal

  • Beschikt over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

  • Minimaal vijf jaar in het bezit van een Europees Rijbewijs

Betrouwbaar en zonder zorgen uw pakket laten bezorgen: BK Logistics is uw partner!

(INTER)NATIONAAL TRANSPORT

BK Logistics kent geen grenzen in transport
Elke dag opnieuw bewijst BK Logistics zowel nationaal als internationaal uw meest betrouwbare partner te zijn voor uw transport. We beschikken over alle benodigde vergunningen en certificaten om uw transportvraag tot een juiste levering om te buigen. 
Door het persoonlijke contact met de opdrachtgever en heldere, open communicatie kunnen wij in binnen- en buitenland de service bieden die u wenst: snel, veilig en betrouwbaar.

BK Logistics neem grenzen weg door duidelijke communicatie en persoonlijk contact.

BK Logistics is uw professionele en veelzijdige logistieke partner,
we denken graag mee!