OVER ONS


Het ultieme maatwerk…

Of uw vracht nu klein of groot is, BK Logistics zorgt altijd voor een vlekkeloos transport. Snel, veilig en efficiënt. In Nederland, maar ook tot ver daarbuiten. Bij BK Logistics is uw zending in goede handen. En wordt elk transportvraagstuk vertaald naar een doordachte oplossing op maat. Die past bij uw wensen, behoeften én portemonnee.

BK Logistics is van vele markten thuis. En gaat letterlijk verder waar andere logistieke dienstverleners stoppen. In de vorm van koerierdiensten, pakketdiensten en (inter)nationaal transport tekenen we voor een compleet pakket services. Daarnaast hebben we met ons moderne en gevarieerde wagenpark altijd het juiste type voertuig beschikbaar. Zelfs voor de opslag van uw goederen bieden wij u alle ruimte in ons centraal gelegen opslagcentrum in Best.

Snel schakelen en dingen niet moeilijker maken dan ze zijn. Voor de professionals van BK Logistics zijn het de gewoonste zaken van de wereld. Sterker nog, het heeft ons gemaakt tot wie we zijn. Een flexibele, representatieve en no-nonsense logistieke partner. Die kwaliteit en een nauw persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel heeft staan, streeft naar continuïteit en op het juiste moment gericht met u meedenkt. Al is het alleen maar omdat elke transportopdracht uniek is en een dito aanpak verdient. De aanpak van BK Logistics!

 

Met een scherp oog voor detail brengen wij uw lading veilig en vliegensvlug van A naar B.