Compleet pakket

Het ultieme maatwerk door een compleet pakket aan services.

BK Logistics is sinds de start op 1 juli 2013 de garantie voor een vlekkeloos transport. Het team van 50 betrokken en servicegerichte medewerkers werkt snel, veilig en efficiënt. Uw zending is bij ons in goede handen, ongeacht de vrachtgrootte of de eindbestemming: wij vertalen uw transport vraagstuk naar een doordachte oplossing op maat. Altijd passend bij uw wensen, behoeften én budget.
Wij gaan verder waar anderen stoppen! Door het complete pakket aan services zijn wij van vele markten thuis. Met het centraal gelegen en uitstekend beveiligde opslag centrum en het moderne en gevarieerde wagenpark, kunnen we u het hele transportproces uit handen nemen. Warehousing en opslag, koeriers- en pakketdiensten en nationaal en internationaal transport. Heeft u zelf (tijdelijk) behoefte aan extra chauffeurs? Schakel ook dan BK Logistics in!
Snel schakelen, juist handelen en zaken niet moeilijker maken dan ze zijn. Dit heeft BK Logistics gemaakt tot wat we zijn: een betrouwbare, servicegerichte en professionele logistieke partner. Persoonlijk contact, langdurige relaties en het meedenken op de momenten dat het er toe doet. Elke transportopdracht is uniek en verdient een passende aanpak: de aanpak van BK Logistics! 

Elke logistieke vraag verdient de aanpak van BK Logistics.